Boka möte
Kontakta Oss
Menu
Boka möte
Kontakta Oss
Shoes at water

CHANGE

Förändra Affär & Ledarskap

AFFÄRSMODELLER

Affärsmodeller är långt ifrån statiska i en digitaliserad värld Är du redo? Vi hjälper er med analys med moderna metoder som skapar riktning framåt.

INTERIMROLLER

I den växande "gig-ekonomin" är det svårt att hålla all nyckelkompetens internt. Med en arbetsmarknad där de mest attraktiva personerna kan välja fritt är interimlösningar ett bra alternativ.  

LEDARSKAP

Idag möts flera digital generationer på ett ställe, arbetsplatsen. Aldrig förr har olikheterna varit större i form av kultur och teknikmognad. Det krävs ledarskap, bra ledarskap och digitalt ledarskap. 

IINSPIRATION & UTBILDNING

Vi erbjuder inspirationsföreläsningar, coachning och utbildning.

Affärsmodeller

Affärsmodeller är nyckeln till ett framtida hållbart bolag. Har du upptäckt alla möjligheter att skapa värde för kunderna? Behöver du förflytta dig från produkt mot tjänster? 

Vi hjälper dig i design av nya affärsmodeller och produktutveckling. Vi använder beprövade modeller som t.ex. Business Model Canvas och Value Propositions. Formatet är oftast tvärfunktionella workshops.

Våra Erbjudanden:

 • Workshops analys och skapande av affärsmodeller
 • Implementation av nya affärsmodeller
 • Produktutveckling
Boka Möte

Interimroller

Interimlösningar hjälper er med spetskompetens när ni behöver det. Vi ser alltid våra kunder som partners, den person vi sätter in som resurs hos er kommer garanterat inte bara bära på hög kompetens utan också vara en härlig människa och en lagspelare som alltid är fullständigt dedikerad uppdraget.

Våra Erbjudanden:

 • Interim CIO
 • Interim Controller
 • Interim Digital ledare (CDO)
Boka Möte

Ledarskap

Digitala mästare är 26 % mer lönsamma än sina konkurrenter. Rätt teknik är den ena delen, ledarskap är den andra halvan. Vi kan erbjuda båda bitarna, våra erbjudande inom ledarskapstjänster inkluderar kan inkludera både tekniskt ledarskap och kunskapsinriktat.

Våra Erbjudanden:

 • Stöd digitalt ledarskap
Boka Möte

Inspiration & Utbildning

En förutsättning för att förbli relevant på marknaden är ständig utveckling och ständigt lärande. Vår mission är att skapa värde genom digitalisering, därför ger vi också gärna föreläsningar och utbildning kring digital transformation. Nedan kan ni ta del av föreläsningar vi brukar ge, men var inte blyg för att komma med förfrågningar inom specifika områden, så länge det handlar om digitalisering brukar vi kunna lösa det mesta!

Våra Erbjudanden:

 • Inspirationsföreläsning Digitalisering & Digital Transformation
 • Inspirationsföreläsning Digitalisering & Förändring
 • Inspirationsföreläsning Framtidens Motivation & Organisation
 • Utbildning Digital Marknadsföring
Boka Möte

Gratis möte om kompetenser

Vi lyssnar, förstår och rekommenderar lösningar för ert kompetensbehov. Boka mötet idag!

Boka Möte
eBok_Checklista 5 framgångsfaktorer