Digitaliserad Rekrytering

Framtidens stjärnor attraheras rekryteras digitalt

Digitaliserad rekrytering & employer branding

Skriver ni fortfarande platsannonser? Och innehåller de långa kravlistor så beskrivningen om er inte riktigt får plats? Då blir det en utmaning att attrahera och rekrytera de bästa framåt. 

Skillnaden mellan digital marknadsföring mot kund och kandidat håller på att suddas ut. Vi bygger konsumentvarumärke och vi bygger employer branding. Vi annonserar och sprider våra kunderbjudande och platsannonser. Kunden, liksom medarbetaren, ställer allt oftare frågan: Varför? Varför ska jag köpa av er och varför ska jag jobba hos er. 

Med digitaliserad rekrytering och employer branding löser vi detta med vår partner Teamtailors fantastiska verktyg. För ett fast pris (och obegränsat antal användare) fås standardfunktionalitet som inkluderar:

  • Ett applicant tracking system (likt CRM) som håller järnkoll på alla rekryteringar. 
  • En dedikerad karriärsida helt vigd åt kommunikationen med potentiella medarbetare (eller framtida kunder)
  • Enkel kommunikation med kandidater för relationsbyggande

Få upplevelser är värda att satsa på som ett prisvärt verktyg för rekrytering och employer branding. Ju bättre människor, desto bättre verksamhet!

Hör av er så berättar vi mer, välkommen!

CHANGE_DigitalRekrytering1000x700-2
Attrahera och
Rekrytera de bästa
Teamtailor logo
Rekrytera
stjärnor
42793516_10157850962894937_1921993909295120384_o
Marie-Astrid Löfdahl
Ansvarig Digitaliserad Rekrytering

Marie-Astrid (Mia) kan både rekrytering och hur attraktiva kandidater attraheras genom tidigare roller som bl.a. HR business partner på Husqvarna. Bättre hjälp går ej at få. 

010-510 0921

marie-astrid.lofdahl@teqflo.se