Digitaliserad Rekrytering

Framtidens stjärnor attraheras & rekryteras digitalt

Attrahera talanger med digital HR

En felrekrytering kan vara förödande för en verksamhet, nu mer än någonsin är rätt kompetens avgörande för framgång och konkurrensen om de främsta talangerna tuffare än någonsin.

Precis som kunden länge gjort, gör nu allt oftare medarbetaren, ställer frågan: Varför? Varför ska jag köpa av er och varför ska jag jobba hos er. Svaret till era potentiella kunder är förhoppningsvis självklart, men kanske inte lika självklart till en potentiell ny medarbetare?

Employer branding är viktigt och med en ny generation uppväxta med ett digitalt mindset och den senaste tekniken tillgänglig, är förväntningarna på arbetsgivaren minst sagt - digitala.

Genom vårt erbjudande - Digitaliserad rekrytering, ger vi organisationer tillgång till ett oerhört smidigt digitalt verktyg för rekrytering. Med plattformen som utgångspunkt har ni alla förutsättningar att attrahera rätt kandidater, skapa innehåll som återspeglar ert varumärke, värderingar och kommunicera varför man ska välja just er som arbetsgivare.

Med digitaliserad rekrytering och employer branding löser vi detta med vår partner Teamtailors fantastiska verktyg. För ett fast pris (och obegränsat antal användare) får ni tillgång till standardfunktionalitet som inkluderar:

  • Ett applicant tracking system (likt CRM) som håller järnkoll på alla rekryteringar. 
  • En dedikerad karriärsida helt vigd åt kommunikationen med potentiella medarbetare (eller framtida kunder)
  • Enkel kommunikation med kandidater för relationsbyggande

Rekryteringsföretag är förmodligen den mest överetablerade branschen i Sverige idag och det är inte enkelt att ska som köpare navigera i en djungel av erbjudande.

Med en digital rekryteringsplattform har ni de bästa förutsättningarna och möjligheten att såväl ta hjälp av rekryterare eller sköta processen internt. Oavsett vilken väg ni väljer, äger ni ytterst rekryteringsprocessen och kan påverka den från början till slut.

Förändringar inom en organisation kan skapa oro, vi hjälper er implementera systemet och påvisa de positiva effekterna och de administrativa vinsterna för era medarbetare.

Få upplevelser är värda att satsa på som ett prisvärt verktyg för rekrytering och employer branding. Ju bättre människor, desto bättre verksamhet!

Hör av er så berättar vi mer, välkommen!

CHANGE_DigitalRekrytering1000x700-2
Attrahera och
Rekrytera de bästa
Teamtailor logo
Rekrytera
stjärnor
42793516_10157850962894937_1921993909295120384_o
Marie-Astrid Löfdahl
Ansvarig Digitaliserad Rekrytering

Marie-Astrid (Mia) kan både rekrytering och hur attraktiva kandidater attraheras genom tidigare roller som bl.a. HR business partner på Husqvarna. Bättre hjälp går ej at få. 

010-510 0921

marie-astrid.lofdahl@teqflo.se