Resurs 12@4x

 

Effektiv Marknadsföring

Vi designar, bygger och driver digitala marknadsföringsstrategier-och kampanjer. Komplettera vårt kreativa och strategiska kunnande med ett världsledande "allt-i-ett" verktyg för modern digital marknadsföring. Verktyget möjliggör moderna arbetssätt och marknadsföringsmetoder.

 

Fördelar


  • Mer synlighet, medvetenhet och webbtrafik på nätet av rätt personer

  • Fler, “varma”, bättre kvalificerade och mer utbildade leads kan levereras till säljteamet för smartare fokus

  • Mer data och användbar insikt om era leads för att segmentera databasen. 

  • Effektivare och mätbara marknadsföringskampanjer från lead till kund i rapporter och dashboards
Pain1_Marketing
Gain3_MHub
Pain2_marketing
Gain2_marketing
Pain3_Marketing
Gain3_Marketing
Pain4_Marketing
Gain4_marketing

 

Kom igång med effektiv digital marknadsföring - boka ett möte!

Idag är marknadsföring en sammansättning av flertalet färdigheter i kombination med rätt verktyg. vi erbjuder ett brett spektra av färdigheter och kunskap för framgångsrik marknadsföring. Från strategi, contentskapande, operativt till implementering av marknadsföringsverktyg. Boka in ett möte som passar i din kalender och låt oss påbörja diskussionen! 

 

Varför?

Om du saknar rätt verktyg för digital marknadsföring hjälper vi er välja rätt och implementera verktyg. Saknas tid eller kunskap kring hur ni skapar attraktivt innehåll som attrahera kunder? Vi hjälper er skapa detta innehållet och kan implementera en content och Inbound strategi och lägga grunden för att attrahera och konvertera fler leads. Med mätbarhet kan vi utveckla, förbättra och skapa tillväxt.

Vår leverans

Vi assistera i och/eller driver ert digitala marknadsföringsarbete. Från strategi till operativt arbete. Vi designar, bygger och driver er marknadsföring och möjliggör effektiv mätbar marknadsföring.

För vem?

CEO, CMO & CSO

Resultat

Ökad varumärkesigenkänning leder till fler kvalificerade leads. Som ger effektivare och produktivare säljteam som resulterar i mer intäkter och snabbare tillväxt.

malmo
“Vi är fantastiskt nöjda med inbound marketing och TeQflos arbete. Inbound marketing har skapat nya försäljningsmöjligheter. Vi ser fram emot att testa på flera områden.
johan-CC

Johan Möllerström
VD, ArcAroma

Läs mer

Redo att komma igång med effektiv digital marknadsföring ?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er snabbast möjligt!