Cloud

Flytta till molnet - smarta, snabba och skalbara lösningar

I molnet bor smarta lösningar

Har ni också funderat på att flytta till molnet? Idag är det ofta snabbt, skalbart, säkert och kostnadseffektivt. Internationella storspelare som Amazon, Google och Microsoft erbjuder kvalitativa molnlösningar. Vi hjälper er sätta upp, underhålla och supporters i händelse av problem. 

Cloudlösningar passar inte alla i alla lägen. Vi kan analysera lämplighet, skräddarsy och optimera lösningar. Moln-, hybrid eller on premise. Konsten är att veta vilken lösning som passar i vilken situation. 

Ofta glöms de många, och ofta bra, SaaS (software as a service) lösningarna bort som alternativ när en utdaterad IT-miljö ska uppdateras. För byggdes skräddarsydda system för dyra pengar. Idag anpassas molnlösningar för er verksamhet. Avtal, CRM, digital marknadsföring och ERP. Välkommen till apparnas värld.

Med valmöjligheter kommer också utmaningar. Vilka lösningar är rätt för er verksamhet? Och hur integreras lösningarna? Vilka system äger masterdatan? De är angenäma utmaningar vi gärna hjälper er lösa.

Kontakta oss för att lära er mer, välkomna! 

IMRPOVE_Cloudlösningar1000x700-2
Molnlösningar med
Drift & Datasäkerhet
GDPR_Produktsida_1000x700 (1)
SaaS lösningar
är smarta
Andre_Kronvall
André Kronvall
Ansvarig Cloud

André har lång erfarenhet av kundanpassade lösningar inom verksamhetsutveckling med IT & teknik, det vi samlat kallar Improve. 

010-510 0920

andre.kronvall@teqflo.se