Copy of A

CRM 2.0 [Integration]

Världen kan numera ses som digital. Just därför blir CRM-systemet en vital pusselbit för att kunna växa med i takt. Två viktiga punkter att poängtera är dock: kostsamheten och komplexiteten.

HubSpots CRM är annorlunda – lättanvänt, kraftfullt och stödjande av försäljning, marknadsföring samt service. Ett CRM som jobbar för dig helt enkelt! 

Team Success

Ditt CRM: Anpassning & Implementation

HubSpot's CRM är lättanvänt och kraftfullt. Men värdet ökar avsevärt med rätt implementation, integration och anpassning till era arbetsprocesser. 

CRM:et skräddarsys för att passa ert behov. Detta exempelvis genom lämpade säljsteg samt viktig information för just era säljare, marknadsförare och kundservice. Professionell träning och hjälp att komma igång ingår alltid! 

Integrationer upplevs ofta som svåra. Inte för oss! Experter finns vid vår sida som kan ge råd och implementera smarta integrationslösningar – allt skräddarsytt för er!

» Och om ni vill byta CRM helt? Absolut! TeQflo migrerar över er värdefulla data – tryggt och säkert!

Boka ett möte

Vill du ta närmsta vägen till digital mästare? Boka ett kostnadsfritt möte med oss - välkommen!

Evaluera mina mål och behov idag!

 

Ett CRM: Viktigt för Många 

En återkommande fras: "Vi vill ha ett CRM". TeQflo's motfråga: Varför? Vad vill just ert bolag uppnå med investeringen? Vill ni exempelvis ge säljarna ett bättre verktyg, marknadsföra mer personaliserat, alternativt utföra bättre kundservice? CRM 2.0 fungerar som ett verktyg och ger även möjlighet att skapa kundcentrerade arbetsprocesser. 

"Gamla" CRM:s tenderar att bli digitala telefonböcker som är omständiga att hålla uppdaterade – de förblir oanvända och är kostsamma i underhåll! Ett CRM 2.0 kännetecknas däremot av: löpande uppdateringar; lätt navigation; aktivitets- och utfallsöverblick.

» CRM 2.0 är ett verktyg som underlättar och personalen gillar att använda. Oavsett redskap – såsom dator, surfplatta, eller smartphone – så finns HubSpot's CRM där för dig!

Utvärdera min digitala förmåga nu!
Why CRM

Besultsvägar

 

EN 360°-VY AV DIN KUND

 

Med CRM 2.0 så vävs inhämtad information från marknadsföring, försäljning, service och hemsidan ihop. Detta innebär att du får en direkt vetskap kring när dina kunder interagerar med dig – oavsett vilken källa de gör det ifrån. Du kan därefter smidigt hjälpa dem på bästa sätt! 

 

Vägar att ta

 

ÖVERBLICK PÅ ERA AFFÄRER

 

Offerter i byrålådan? Säljare med kundrelationer i emailen? TeQflo skapar transparens och överblick för dig och ditt team. Med insikterna kan ni prioritera marknadsföring, försäljning och kundservice på rätt sätt. 

 

CIO_Icon_Color

 

ARBETA SMARTARE  

 

Hur kan viktiga uppgifter och kundåterkopplingar trilla mellan stolarna? Varför tar det så lång tid att boka möte? Ett smart verktyg gör er effektivare och produktivare! Allt från att strukturera uppgifter, enkel loggning, optimerat säljmaterial till integrerad email, kalender och telefoni. CRM 2.0 gör livet lättare – för alla!

 

Resultat

CRM 2.0 förenklar vardagen, skapar en 360°-vy på era kontakter samt visar hur det går för er och vart ni är på väg. Så, agera redan idag för att skapa den framtid ni önskar! 

Frågan är hur CRM 2.0 kan hjälpa ditt företag? Vill du möjliggöra bättre samverkan, sälja mer eller skapa bättre relationer med era kunder? Berätta för oss! Vi lyssnar och ger rekommendationer – kostnadsfritt! 

Min viktigaste utmaning är...
Tänkare - TeQflo-1
Steg 1

Förstå

Första steget är alltid att förstå din utmaning. Vi skapar också förståelse hos dig. Låt oss diskutera just dina prövningar för att hitta lösningar och upptäcka nya möjligheter.

take action!-2
Steg 2

Agera

Nu är du uppvärmd. Dags att finna modet! Väntan och osäkerhet inför nya metoder kan göra så du inte hänger med dina konkurrenter. Ge dig själv chansen att växa! 

Optimera kundvagn
Steg 3

Optimera

Att bli en Digital Mästare är inte ett projekt – utan snarare en resa. Vilket är ett optimalt nästa steg för dig? Vart bör just du gå för att bli en digital mästare? Låt oss finna svaren! 

Improve_Hero

CRM 2.0 på AutoConcept – mot fler Gaseller!

Hur är det att gå från 0 till CRM 2.0? Väldigt bra visar det sig! AutoConcept är en flerfaldig gasell inom försäkringsbranschen. Med ett egenutvecklat affärssystem behövde AutoConcept ett kompletterande verktyg för att ta nästa kliv. 

Läs mer om resan mot ett mer kundcentrerat AutoConcept!

            Visa mig resultaten direkt!

TeQflo tog oss på AutoConcept i handen och har lett vårt företag igenom detta arbete på ett jättebra sätt. Nu kan vi växa vårt bolag med riktigt bra verktyg skräddarsydda för oss.
Anna-Karin Bröms

Anna-Karin Bröms
COO, AutoConcept

Copy of brush övergång TeQflo (dark)

TeQflo AB

Derbyvägen 6E
212 35 Malmö
Ring oss: +46 10 510 0900
Maila oss: hello@teqflo.se

Skriv till oss

Copyright © 2019 TeQflo AB. All Rights Reserved. Privacy policy.