Digital Marknadsföring

Design, Strategi & Teknik i vacker samklang

Utnyttja kraften i kombinationen av kreativitet, strategi, automatisering och digitala verktyg

Många företag kämpar för nå igenom med sitt budskap. Idag har kunden tagit över makten från säljaren. Mycket information inhämtas före första kontakten med ert företag. Traditionell marknadsföring är helt enkelt inte effektiv längre.

Inbound marknadsföring attraherar rätt kunder med attraktivt innehåll (content). Med digitala verktyg kan vi kan närma oss vår ideala kund på deras villkor, marknadsföra när dom är mottagliga och sälja precis när dom vill köpa. En mer holistisk och schysst metod, som kunden uppskattar!

Vi är certifierade partners till HubSpot, som i vår mening tillhandahåller det absolut vassaste marknadsföringsverktyget i världen för medelstora företag. Egentligen är det så mycket mer än så, det är plattformen för all interaktion med kund, en hub för såväl marknadsföring, försäljning och service.

Vårt erbjudande kan inkludera såväl teknik som metod och kunskap. Med inbound marknadsföring sätter vi upp kampanjer som skapar tillväxt, attraherar, engagerar och vårdar kunder. 

Välkomna till en spännande digital värld!

GROW_DigitalMarknadsföring1000x700-2
Digital marknadsföring
Tillväxtraket
DigitalMarknadsföring_Produktsida2_1000x700
Hubspot Partners
Motorn i raketen
Henrik Börjesson_Web
Henrik Börjesson
Ansvarig Digital marknadsföring

Henrik har lång erfarenhet av verksamhetsutveckling och är en pionjär inom digital marknadsföring. Henrik utbildar också både företag och på universitet inom området. 

010-510 0915

henrik.borjesson@teqflo.se