Digital Marknadsföring

Design, Strategi & Teknik i vacker samklang

Utnyttja kraften i kombinationen av kreativitet, strategi, automatisering och digitala verktyg

Med våra tjänster inom digital marknadsföring erbjuder vi det vi tror är framtiden inom området - en kombination av klassisk kommunikationsbyrå och datadriven teknisk metodik.

Den kunskap och skicklighet du förväntar dig av en traditionell kommunikationsbyrå så som  grafisk design, copywrite, strategi, mediainköp, osv finns hos oss. Den stora skillnaden ligger i vår kompetens inom IT och när vi kombinerar dessa två områden blir effekten kraftfull.

Med dagens teknik kan vi ta mycket mer rationella beslut, vi kan automatisera många processer, med attraktivt budskap och design är potentialen att nå ut oslagbar.

Vår vision av digital marknadsföring bygger på Inbound-metodiken. Idag har kunden tagit över makten från säljaren. Mycket information inhämtas före första kontakten med ert företag. Traditionell marknadsföring är helt enkelt inte effektiv längre.

Inbound marknadsföring attraherar rätt kunder med attraktivt innehåll (content). Med digitala verktyg kan vi närma oss vår ideala kund på deras villkor, marknadsföra när dom är mottagliga och sälja precis när dom vill köpa. En mer holistisk och schysst metod, som kunden uppskattar!

Vi är certifierade partners till HubSpot, som i vår mening tillhandahåller det absolut bästa marknadsföringsverktyget i världen för medelstora företag. Egentligen är det så mycket mer än så, det är plattformen för all interaktion med kund, en hub för såväl marknadsföring, försäljning och service.

Vårt erbjudande kan inkludera såväl teknik som metod och kunskap. Med inbound marknadsföring sätter vi upp kampanjer som skapar tillväxt, attraherar, engagerar och vårdar kunder. 

Välkomna till en spännande digital värld!

GROW_DigitalMarknadsföring1000x700-2
Digital marknadsföring
Tillväxtraket
DigitalMarknadsföring_Produktsida2_1000x700
Hubspot Partners
Motorn i raketen

Partners

HubSpot_logo2

HubSpot är både en favorit- och nyckelpartner till TeQflo. HubSpot gör kraftfull och lättanvänd mjukvara för digital marknadsföring, säljproduktivitet, service och webb. 

FAQs

FAQs

Henrik Börjesson_Web
Henrik Börjesson
Ansvarig Digital marknadsföring

Henrik har lång erfarenhet av verksamhetsutveckling och är en pionjär inom digital marknadsföring. Henrik utbildar också både företag och på universitet inom området. 

010-510 0915

henrik.borjesson@teqflo.se

Läs mer

Inbound för Arcaroma →

Insikter

Följ vår blogg →

Insikter

Digitalisering