Digitaliserad Försäljning

Dyk ner i försäljning anpassad för en digitaliserad marknad

Modern försäljning handlar om att hjälpa kunden

Dagens köpare vet oerhört mycket mer om din verksamhet, produkt eller tjänst än dåtidens. Digitaliseringen har möjliggjort detta,  idag har köparen informationsövertaget och det är svårt för den traditionella säljaren att hänga med. Känns det bekant?

Med vårt erbjudande, digitaliserad försäljning, skapar vi bästa möjliga förutsättningar för en framgångsrik försäljningsprocess anpassad till den moderna, digitala regelboken. Med oss som partner skapar vi bättre och snabbare service, marknadsförings- och försäljningsavdelningen lierade, allt med assistans och nyttjande av skarpa digitala verktyg.

När potentiella kunder söker information tillhandahåller vi relevant och hjälpsamt innehåll, vi effektiviserar processen genom att endast sälja till just den kund som faktiskt vill köpa.

Vi kan erbjuda analys, implementering och optimering av digitala verktyg och försäljningsprocesser. Vi är certifierade partners till HubSpot och bygger vår metodik på svänghjulets kraft inklusive Inbound marknadsföring, försäljning och kundservice.  

Välkomna!

GROW_DigitalFörsäljning1000x700-2
Ökad försäljning
Med rätt verktyg
DigitalFörsäljning_Produktsida-2
Relevant & Hjälpsamt Innehåll
När kunden behöver det
Henrik Börjesson_Web
Henrik Börjesson
Ansvarig Digitaliserad försäljning

Henrik har lång erfarenhet av verksamhetsutveckling och är en pionjär inom digital marknadsföring och försäljning.  

010-510 0915

henrik.borjesson@teqflo.se