ERP implementation

ERP är en stor investering. Vi har stor erfarenhet.

ERP systemet - det digitala hjärtat

ERP (enterprise resource planning) har varit med länge. Så har även mångas affärssystem (ERP). Ibland är de så svåra att byta ut att till och med MS-dos system fortfarande är i bruk. Vidare finns osupporterade skräddarsydda system kvar. Så behöver det inte vara.

Det är ett omfattande arbete att byta ERP. En bra analys och kravspecikationer är grunden för ett bra urval och upphandling. När väl ett bra system identifierats krävs väldesignad arkitektur. Därefter strukturerad och kvalitativ implementation, onboarding och förändringsledarskap för att stödja förändringen.

Vi har erfarenhet av alla delarna i processen. Vi har analyserat, upphandlat, designat och implementerat ERP system för stora internationella verksamheter. Vi har erfarenhet av verksamhetsledning och förändringsledarskap i stora organisationer. Dessutom är vi oberoende vilket gör oss utmärkta som rådgivare.

Behöver ni hjälp? Kontakta oss gärna, välkomna!

IMRPOVE_ERP1000x700-2
Nyckeln är
smarta beslut
Two creative millenial small business owners working on social media strategy using a digital tablet while sitting in staircase
ERP makes
the business tick
Andre_Kronvall
André Kronvall
Ansvarig ERP

André har lång erfarenhet av kundanpassade lösningar inom verksamhetsutveckling med IT & teknik, det vi samlat kallar Improve. 

010-510 0920

andre.kronvall@teqflo.se