Hemsidor

Analys, strategi och design för tillväxt

Din försäljare och marknadsförare 24/7 365 dagar om året

Vid internets begynnelse förstod vi att webbplatsen, eller hemsidan, skulle spela en väldigt viktigt roll för företag. Efter flera års experimenterande och utveckling har ett vinnande koncept börjat utrönas. Ständig förändring och utveckling är en faktor, framförallt söker potentiella kunder information om ert bolag och erbjudande.

Hemsidan ska vara motorn i din digitala marknadsföring och driva försäljning. Tiden är förbi för hemsidan som enbart ett digital skyltfönster. En bra hemsida stödjer kundresan och ger insikter som underlättar marknadsföring, försäljning och kundservice. 

Vi arbetar med en metod som kallas GDD (Growth Driven Design). Syftet är att utveckla hemsidor effektivt med strategi som stödjer kundresan. Vi designar för tillväxt, inte enbart för färg och form. Det innebär att hemsidan struktureras efter köpprocessens olika stadier och konverteringselement för att stödja marknadsföringen. 

Vi har kompetens från idé, UX/UI design, utveckling, analys, optimering, hosting och innehåll. Vi kan leverera en helhetslösning,  där varje detalj är er säljare.

Välkomna!

GROW_WebbHemsida1000x700-2
Growth Driven Design
Tillväxtraket
Webb&Hemsida_Produktsida-1
Från idé
Till 24/7 365 Säljare
Henrik Börjesson_Web
Henrik Börjesson
Ansvarig Hemsidor

Henrik har lång erfarenhet av verksamhetsutveckling och är en pionjär inom digital marknadsföring och försäljning.  

010-510 0915

henrik.borjesson@teqflo.se