Integrationer

Koppla ihop system, arbeta effektivare genom optimerad informationsanvändning

Integrationer kopplar samman mer än system

Visste ni att det genomsnittliga bolaget använder upp mot 100 olika appar och mjukvaror för att lösa olika verksamhetsproblem? Det är inte konstigt integrationer är både välbehövligt och utmanande.

Idag kan integrationer lösas på flera olika sätt. En del mjukvarubolag samarbetar och bygger ”plug n play” integrationer med varandra, tredjeparts mjukvarubolag bygger standardiserade integrationer (av varierande kvalitet) och skräddarsydda integrationer byggs med hjälp av API.

Vi kan hjälpa er med alla ovan varianterna, vi väljer den smartaste vägen efter behov och önskad kvalitet. I de skräddarsydda integrationerna hanterar vi allt från analys, kravspecifikation, datamodellering, datamappning, masterdata, backend arbete, licenser, uppsättning till testning. 

Värdet av integrationer är stort. Värdefull information kan delas, struktureras och användas för att nå verksamhetsmålen.

Behöver ni hjälp med integrationer? Kontakta oss!

IMRPOVE_Integrationer1000x700-2-1
Integrationer
för effektivare arbete
Close up image human hand drawing circuit board
Connect
the dots
Andre_Kronvall
André Kronvall
Ansvarig Integrationer

André har lång erfarenhet av kundanpassade lösningar inom verksamhetsutveckling med IT & teknik, det vi samlat kallar Improve. 

010-510 0920

andre.kronvall@teqflo.se