Produkter & Installationer

Flow - med rätt hårdvara & utrustning

Låt er inte begränsas av er hårdvara & utrustning

Har du någonsin upplevt att arbetsverktyg begränsar din förmåga att leverera? Vi tillhandahåller er med den hårdvara och utrustning som krävs för att lyckas, varken mer, varken mindre.

Som produktleverantör kan vi sätta upp en intern webshop för er organisation eller fungera som er online leverantör vid behov via e-post och telefon.

Nyckeln finns i vår lyhördhet, vi lyssnar och förstår era behov. Självklart bidrar också ett stort intresse och kunskap kring mjukvara och hårdvara. Vi levererar service som matchar era behov och produkter till bra priser och standard, men framförallt verktyg som underlättar och som anpassas efter behov. 

Digitaliserad Telefoni - Hårdvara för telefoni

TeQflo är partners med Soluno, är ni i behov att uppgradera och modernisera er telefonilösningar kan vi erbjuda en helhetslösning, som produktleverantör leverera vi även hårdvara som en del i eller. Läs mer om vårt erbjudande digitaliserad telefoni.

Välkomna!

IMRPOVE_Produkter1000x700-2
Bli effektiva
med rätt utrustning
IMPROVE_Produktet&Installationer_Galleri31000x700
Smidig leverans
Skräddarsytt utbud
Mikael Lindquist_Web
Mikael Lindquist
Ansvarig Produkter & Installationer

Mikael har lång erfarenhet av kundanpassade lösningar produkter och installationer. Lösningar inkluderar audio & video och gamingrum.

010-510 0912

mikael.lindquist@teqflo.se