Boka möte
Kontakta Oss
Menu
Boka möte
Kontakta Oss
Tree In Water

GROW

Digitalisera för Tillväxt

CRM

CRM till folket! Vi implementerar ett CRM-system i världsklass till dig. Bättre koll på kontakter, företag och affärer. 

DIGITAL MARKNADSFÖRING

Våra köpbeteenden har förändrats och  Digital Marknadsföring är anpassat för denna spelplan. Vi hjälper dig med strategi och genomförande.  Låt oss ta en tillväxtresa tillsammans!

DIGITALISERAD FÖRSÄLJNING

Hur säljer man när köparen alltid har ett kunskapsövertag? Vi hjälper er till ett mer produktivt försäljningsarbete! 

DIGITALISERAD SERVICE

En digital marknad kräver en digital kundservice. Digitaliserad Service syftar till precis detta. Ärendehantering, kundnöjdhet och kunskapsdelning.

Webb & Hemsidor

I den digitala världen är hemsidan din bästa marknadsförare och säljare, 24/7/365. Handen på hjärtat, har hemsidan verkligen fått den kärlek den förtjänar? Vi hjälper dig!

CRM

 

Ett CRM kanske historiskt har varit något för stora bolag. Inte längre. Lika bra verktyg finns nu enkelt tillgängliga för dig. I datorn eller i appen.

Ett CRM, eller customer relationship management, är basen för all kundhantering. Ditt CRM är också basen för digital marknadsföring, ett mer produktivt försäljningsarbete och mer uppskattad kundservice. 

Vi kan implementera kanske världens främsta CRM-system på bara några timmar. Vi är certifierade partners med HubSpot och Pipedrive som kan integreras mot affärssystem och telefoni. Vill du sätta kunden i fokus på riktigt är detta oerhört kraftfulla verktyg med underliggande metodik.

Erbjudanden:

 • CRM för det lilla bolaget (ca. 2 dagar)
 • CRM för det medelstora bolaget (ca. 1 vecka)
 • CRM för det medelstora bolaget med integrationer (ca. 2 veckor)
Boka Möte

Digital Marknadsföring

Marknadsföring är en gren som ständigt växer och förändras. Det klassiska design och copy är fortfarande en del av konceptet men därtill har digitala verktyg och automatisering lagts. Det är kompetens inom dessa områden kombinerat som gör vårt erbjudande så slagkraftigt. Teknik, design och strategi i en sällan skådad vacker samverkan.

Vi analyserar, implementerar, optimerar och tränar er. Vi är certifierade partners till HubSpot och bygger vår metodik på svänghjulets kraft inklusive Inbound marknadsföring, försäljning och kundservice. Tillsammans skapar vi fler leads för försäljningsavdelningen att stänga affärer med.  


Våra Erbjudanden:

 • Strategi Digital Marknadsföring
 • Implementation av Marketing automation verktyg
 • Digitaliserad Marknadsföring som Tjänst (attrahera, konvertera, bearbeta, skapa leads till Försäljningsavdelningen)
 • Digital annonsering (PPC)
Boka Möte

Digitaliserad Försäljning

Visste du att en köpare läser på (mycket) innan första kontakten med en säljare? Idag har köparen informationsövertaget och det är svårt för den traditionella säljaren att hänga med. Känns det bekant?

Men om kunderna får bättre och snabbare service, marknadsförings- och försäljningsavdelningen jobbade som ett team, allt med assistans och nyttjande av skarpa digitala verktyg, då kan vi bemöta kunden på bästa sätt. Med Digitaliserad Försäljning kan vi uppnå alla dessa saker, välkommen till en mer produktiv och roligare försäljning. 

Vi kan erbjuda analys, implementering och optimering av digitala verktyg och försäljningsprocesser. Vi är certifierade partners till HubSpot och bygger vår metodik på svänghjulets kraft inklusive Inbound marknadsföring, försäljning och kundservice.  

Våra Erbjudanden:

 • Analys nuläge Digital Försäljning (organisation, value propositions, säljprocess och pipeline, tekniska verktyg, försäljningsmaterial (content), linjering försäljning och marknadsföring)
 • Digitaliserad Försäljning som Projekt
 • Digitaliserad Försäljning som Tjänst
Boka Möte

Digitaliserad Service

Den traditionella säljtunneln har blivit omodern. Dagens vinnare använder svänghjulets principer för att attrahera potentiella kunder, stänga affärer och behålla kunder. Hur jobbar ni med att behålla kunder?

Har ni en fungerande ärendehantering? Är det lätt att konversera med er via chat, email och telefon? Mäter ni kundnöjdhet och jobbar aktivt med förbättring? Kan era kunder enkelt hitta FAQ information? Alla dessa områden förbättrar kundens vilja att förbli kund.

Vi hjälper er skapa ett bolag där fler kunder vill vara kvar. Vi kan erbjuda analys, implementering och optimering av digitala verktyg och serviceprocesser. Vi är certifierade partners till HubSpot och bygger vår metodik på svänghjulets kraft inklusive Inbound marknadsföring, försäljning och kundservice.  

Våra Erbjudanden:

 • Analys nuläge Digital Service (arbetsprocesser, kundresa, tekniska verktyg)
 • Ärendehantering
 • Feedbacksystem (kundnöjdhet, net promoter score, supportnöjdhet)
 • Kunskapsdatabas
Boka Möte

Webb & Hemsida

I den digitala världen är hemsidan din bästa marknadsförare och säljare, 24/7/365. Hemsidan är vårt digitala varumärke men så mycket mer än bara färg och form. Din webbplats ska stödja kundens köpresa med relevant innehåll. 

Idag är hemsidan mycket mer än bara design och text. Vi hjälper dig göra hemsidan till ett modernt verktyg som både ni och era besökare gillar. Idag byggs de flesta sidor på CMS system. Vi jobbar framförallt med HubSpot och Wordpress vilket blir extra kraftfullt sammankopplat med CRM och digitala marknadsföringsverktyg. 

Våra Erbjudanden:

 • Analys & optimering befintlig hemsida
 • Skapa ny hemsida (design, utveckling och innehåll)
 • Integrationer (CRM, marketing automation, ärendehantering m.fl,)
 • Spårnings- och analysverktyg 
Boka Möte

Gratis Rekommendationsmöte

Vi vill visa vad vi kan för fler. Ta chansen till ett kostnadsfritt "one-to-one" möte. Vi lyssnar för att förstå ert nuläge och ger rekommendationer för er tillväxtresa.

Boka Möte
First employees