Upp

We are
#Digital
#Explorers
#Techenthusiasts
#CRMexperts

Som ledare och experter inom CRM & Tech hjälper vi medelstora företag med digital transformation

En partner för digitalisering

TeQflo står för Smart Tech Flowing och grundades med syfte att hjälpa främst medelstora företag med digital transformation. Förenklat innebär det att vi hjälper verksamheter till: 

  • Högre försäljning
  • Högre produktivitet
  • Högre effektivitet

Hur gör vi detta? Jo, med vår expertis och tjänster inom CRM, teknik och förändringsledning hjälper vi lösa de utmaningar och problem ni har i er verksamhet. Vi börjar med att lyssna, därefter rekommendera, implementera och underhålla smart kostnadseffektiva lösningar. 

Kompetenser

Vi har experter inom flera kunskapsområden som både arbetar med respektive specialistområde men även tvärfunktionellt. Nedan följer några nyckelkompetenser vi besitter.

CRM-system

Vi är experter på CRM-system och integrationer mot era övriga system. 

Förändringsledning

Vi har erfarenhet av förändringsresor med tillväxt, uppbyggnad och omstrukturering.

Försäljning & Marknadsföring

Vi är experter på verktyg för digital marknadsföring, försäljning och kundservice.

Tech & IT

Vi är experter på teknik och IT. Ni kan tryggt outsourca hela eller delar av er IT till oss. Vi har också utvecklingsresurser. 

Några av våra medarbetare

På jobbet hjälper jag våra kunder med CRM-implementationer. Utanför jobbet tränar jag kickboxning och följer aktiemarknaden. 

forward

Maia Torell

Front-end utvecklare

Jag är frontend-utvecklare på TeQflo men egentligen är jag så mycket mer. Konst och grafisk design är mina passioner och talanger. 

forward
En av TeQflos grundate som brinner för att utveckla verksamheter, kunders och vår egen. På fritiden gäller familjeliv, Italien och träning. Bollnörd som står på 1 landskamp 1 mål, i gåfotboll. 
forward
Se vårt team

Lediga tjänster

 

Kärnvärden

Våra kärnvärden sammanfattar essensen av varför TeQflo finns. De är vårt "why" och vår kontinuerliga strävan att hela tiden utvecklas mot. 

Customer value

Vi är kundcentrerade och bygger kundvärde med smarta, kvalitativa och kostnadseffektiva lösningar som förbättrar er verksamhet. 

Care for you

Vi är inget utan våra medarbetare och vi strävar mot en fantastisk arbetsmiljö och ett bra liv även utanför arbetet.