Om Oss

TeQflo - Smart Tech Flowing

Är ni redo för framtiden? Då är vi redo att hjälpa er! Vi digitaliserar, vi är TeQflo!

TeQflo står för "Smart Tech Flowing" och grundades för att hjälpa organisationer med digitalisering. Vi tillhandahåller expertis inom 3 områden som på bästa sätt kan hjälpa företag att växa, förbättras eller förändras. Dessa områden är digital marknadsföring, IT och ledarskap.

Vi har själv på nära håll fått uppleva hur svårt förändring i kombination med teknologi kan vara. Därför skapade vi ett bolag dedikerade att förbättra för bolag och organisationer. Genom att använda kraften i digitalisering ser vi stora möjligheter för tillväxt, förbättrad produktivitet och effektivitet. Samtidigt kan vi hantera förändringsledarskap och ge er företagskultur en boost och öka medarbetarnöjdhet.

För oss är kunden alltid i fokus, kundens framgång är vår framgång, filosofin är enkel men kraftfull: genom kundfokus, säkerställer vi kvalité och skapar värde.

 

Mindset

Alla människor är olika, något vi uppskattar. Gemensamt för alla oss på TeQflo är vårt mindset. Denna inställning är vår filosofi och något vi applicerar såväl internt som externt.

 

20171129_TeQflo_Mindset

TeQflo Metoden

När vi antar en kundutmaning närmar vi oss alltid den med TeQflo metoden, och frågar: varför, hur och vad? Lättare sagt än gjort ibland och mer komplext när man väl börjar gräva i det. Framförallt är vårt "mindset" en viktig aspekt i denna metod.VARFÖR?
?
Definiera ert varför
(er verkliga utmaning)
HUR?
Använd "best practice" metoder för förändring och tech
VAD?
Identifiera och implementera smarta tech produkter och tjänster