Upp

HubSpot: Topp 5 Förbättringar Maj 2023

Picture of Henrik Börjesson Henrik Börjesson |

Minuters läsning

I vanlig ordning har HubSpot släppt några nya uppdateringar som gör HubSpot ännu bättre!

Även om vi är lite sena med att rapportera om maj månads uppdateringar, så vill vi ändå dela med oss av de spännande nyheterna som fortfarande är väldigt aktuella.

I vårt förra inlägg "HubSpot: Topp 5 förbättringar april 2023" kan du läsa om dom bästa uppdateringar som släpptes under Q1. I detta inlägg kommer vi istället fokusera på uppdateringar som släpptes under maj månad.

HubSpot-förbättringar är alltid spännande och en utmärkt chans för er läsare att dra fördel av dem. Om ni behöver hjälp så finns vi för er. Boka gärna ett introduktionsmöte med oss, men nu dyker vi ner i förbättringar i månadens bästa förändringar!

 

Maj 2023 nya & förbättrade funktioner

 

#5 Kapacitetstak Chat

HubSpot har en bra Live Chat som till och med ingår i gratiskonton med HubSpot. Men Enterprisekunder med högre chatvolym har efterfrågat bättre balansering mellan medarbetare. Nu kom just den lösningen. 

 

Example image of capacity limit for livechat in HubSpot

 

Definiera maxtaket per användare för att fördela arbete bättre och därigenom minska svarstider och optimera kundupplevelsen.  

Det finns fortfarande mer Enterprisefunktionalitet att önska, men detta var ett välkommet steg i rätt riktning. Och för er med mindre och medelstora företag utan live chat, testa det genom HubSpot, gratis! 

 

 

 

 

#4 Färgade taggar för Ärendekort i pipeline

I kvartal 1 släpptes denna funktionaliteten för Avtalskorten som syns i pipeline; nu är den här även för ärenden och tycker detta är väl värt att uppmärksamma. 

Detta bidrar till en bättre överblick och prioriteringar. Med dessa taggar kan ni enklare visualisera viktig information direkt på korten synliga i pipeline vyn. T.ex. om ärenden saknar ägare eller återkoppling inom viss tid. Alternativen kan ytterligare märkas med olika färger. 

Ticket tags example

#3 Boka möten för kollegor

Flera kunder jobbar med telemarketing och säljteam där den förra gruppen bokar möten för säljarna. Att mäta mötesbokning för andra har varit en utmaning och lite styvmoderligt löst med möteslänkar. Men nu är det slut på det. 

 

HUbspot example of the book a meeting function

 

I den uppdaterade lösningen kan användare boka möten från kontaktkortet till kollegor inifrån HubSpot. Direkt i bokningsflödet anges vem som organiserar och vem som äger genomförandet av mötet. Givetvis kan denna statistik användas i uppföljningen, t.ex. i rapporter och dashboards. 

För att kunna få möten bokade till sig behöver mötesägaren har en betallicens, vilket ofta användaren redan har då ofta är en säljare eller account manager. 

 

#2 Villkorsbaserad logik - skapa records (kontakter, företag, avtal, ärenden och custom objects)

Att skapa kontakter, företag, avtal och ärenden görs ofta av användarna men hittills har få möjligheter erbjudits för att skräddarsy detta efter behov eller funktion. Äntligen kan vi meddela att funktionaliteten släppts för alla objekt, både standard och skräddarsydda objekt. 

Det är enkelt att anpassa efter era behov, t.ex. om denna pipeline används behöver dessa fält fyllas i. Dessa fält kan också göras tvingande. med andra ord, ni kan bättre styra att ni anger relevant information, varken mer eller mindre.   

Video example

 

#1 Global sökning förbättrad

Som nummer 1 har vi valt ut en bred funktion som används av många ofta, den globala sökfunktionen. Nu har sökresultatet förbättrats visuellt och det går också fint att filtrera. En bra förbättring som CRM systemet mer användbart. 

 

Månadens bubblare Integrationen Oneflow HubSpot är nu tvåvägs

När Oneflow släppte sin integration till HubSpot förenklades avtalsskapandet när information från CRM kunde populera avtalet. Men vad händer när informationen behöver uppdateras i Oneflow? Fram tills nyligen innebar detta dubbelregistrering. I den uppdaterade integrationen färdas datan nu tvåvägs, så ändringar i Oneflow kan återspeglas till CRM. Smart och bättre!

 

Vill ni ha hjälp?

Som vanligt finns vi här för er, vare sig ni vill prata om HubSpot nya funktioner eller har andra frågor gällande HubSpot. Som HubSpot Platinumpartner kan vi det mesta i HubSpotplattformen inklusive hemsidor, integrationer och master data. Enklast är att boka ett kostnadsfritt möte.

 

Lär er mer i vår HubSpot guide

 

 

 

Läs Mer

Innan du börjar annonsera, gör dessa viktiga saker först!

2024-05-17 14:49

Vill du börja annonsera och få nya besökare och leads på din webbplats? Annonsmarknadsföring är ett utmärkt verktyg för både awareness,...

Hur Man Navigerar Digital Transformation: TeQflos Approach för Improve, Grow och Change

2024-05-13 08:20

I den snabbt föränderliga världen av affärer krävs det inte bara att hänga med i förändringen, utan att omfamna den. Digital transformation har...

Upptäck SEO: TeQflos strategi för 2024 & nybörjarguide

2024-05-06 08:43

Kämpar du med att förstå grunderna i SEO? År 2024 är SEO mer än bara nyckelord!

TeQflos strategi fokuserar på den föränderliga landskapet, dyker...