Upp

HubSpot: Topp 5 förbättringar november 2022 [SE]

Picture of Henrik Börjesson Henrik Börjesson |

Minuters läsning

Novembers bästa uppdateringar

Att läsa månadens HubSpotförbättringar är alltid spännande men också en utmärkt chans att dra fördel av dem. Om ni behöver hjälp så finns vi där, både för befintliga kunder och nya kunder. Ni kan antingen boka möte direkt med er HubSpotkonsult eller kontakta support@teqflo.com så hjälper vi er. Nu kör vi igång. Vi börjar på 5) och jobbar ner oss till månadens bästa förbättring. 

 

#5 CRM kortens mittsektion är nu anpassningsbar

HubSpot har steg för steg förbättrat möjligheten att anpassa korten (records). Först ut var vänstersektionen, sen högersektionen och nu kan vi (äntligen) även anpassa mittsektionen. 

Nu kan vi välja vilka extra sektioner som är viktiga samt prioriterad information i varje sektion. Perfekt för att lyfta fram den viktigaste informationen för användaren. One size fits all? Nope. Sektionen kan också anpassas per team. 

Förbättringen gäller alla licensnivåer och är live. 

 

#4 Rekommendera Playbooks efter situation

Playbooks är ett underskattat verktyg i HubSpot. Men de som använder playbooks skaffar ofta många olika varianter vilket gör att användaren ibland funderar på vilken playbook som ska användas. Men nu är undrans tid förbi. 

Baserat på situation (t.ex. var man är i köpresan eller var ärendet är) kan olika playbooks rekommenderas till användaren. Sen är det bara att jobba igenom den interaktiva playbooken. 

Denna förbättring omfattar Contact och Ticketfält och licensnivån är Professional och Enterprise. 

 

#3 Uppdatera associerade objekt med Playbooks

En ibland frustrerande begränsning har varit att Playbooks enbart kunnat uppdatera fält för 1 objekt, t.ex. kontaktfält men inte företagsfält i samma playbook.

Nu är den begränsningen historia. Användaren uppdatera fält för olika objekt i samma playbook. T.ex. en säljare kan både uppdatera företagsuppgifter och associerade avtal i samma playbook. Det låter trivialt men det ökar kraften i playbooks, markant! 

 

#2 Teamsintegrationen har uppgraderats - kommunicera direkt från Teamskanaler

Många har efterfrågat en koppling mellan HubSpots inbox (som kan hantera många kommunikationskanaler på 1 ställe) och Teams. Syftet är att förenkla och effektivisera kommunikationen. 

Nu kan du koppla ihop Microsoft Teams channels med HubSpots inbox. Det innebär att du enkelt kan ta emot och skicka meddelanden med era kunder direkt från Teams. 

Denna förbättring är tillgänglig i alla kanaler. Allt som krävs är en enkel konfiguration så är ni igång. Grymt!

 

#1 Månadens bästa förbättring - Koppla in er WhatsApp kanal i Inboxen

Det är alltid svårt att inbördes ranka förbättringarna. Men givet populariteten av WhatsApp så tar denna förbättring månadens förstaplats. 

Kommunikationsvägarna till kund är viktiga varför fler företag börjat använda WhataApp Business Account. Och om man använder WhatsApp för kommunikation vill företag förstås få in denna informationen i CRM-systemet. 

Nu är detta äntligen löst i HubSpot. Alla inkommande meddelanden skapar en tråd i HubSpots inbox och ni svarar direkt på ett ställe. Uppgraderingen gäller Professional och Enterprise kunder och den är live nu. 

 

Vill ni ha hjälp? 

Om ni är nyfikna på HubSpot som CRM-plattform eller vill ha hjälp med att implementera ovan förbättringar är ni varmt välkomna att kontakta oss. 

Som HubSpot Platinumpartner kan vi det mesta i HubSpotplattformen inklusive hemsidor, integrationer och master data. 

Enklast är att boka ett kostnadsfritt möte. Vi hörs!

Boka kostnadsfritt möte

Läs mer

Introducerar Service Hub och jämför Starter, Professional & Enterprise

2024-06-28 08:00

Nyfiken på Hubspot Service Hub? I detta blogginlägg avslöjar vi fördelarna med Service Hub. Det är som att låsa upp en skattkista av...

Introduktion till Marketing Hub: En omfattande guide

2024-06-28 07:00

Vill du maximera Hubspot Marketing Hub i din marknadsföring?

Låt oss jämföra Starter, Professional och Enterprise planer baserat på dina mål, budget...

Hur man använder kundrecensioner för att bygga förtroende

2024-06-26 15:35

Kundrecensioner är en kraftfull resurs för att bygga förtroende och trovärdighet för ditt företag. Men många glömmer att posta dem och tror inte att...