Upp

HubSpot: topp 5 Förbättringar April 2023

Picture of Viktor Olsson Viktor Olsson |

Minuters läsning

April 2023's uppdateringar

I vanlig ordning har HubSpot släppt några nya uppdateringar som gör HubSpot ännu bättre!

I vårt förra inlägg "HubSpot: Topp 5 förbättringar Q1 2023" kan du läsa om dom bästa uppdateringar som släpptes under Q1. I detta inlägg kommer vi istället fokusera på uppdateringar som släpptes under April månad.

HubSpot-förbättringar är alltid spännande och en utmärkt chans för er läsare att dra fördel av dem. Om ni behöver hjälp så finns vi för er. Boka gärna ett introduktionsmöte med oss, men nu dyker vi ner i förbättringar för April månad!

 

April 2023 nya & förbättrade funktioner

 

#5 Kunskapsdatabasen kan anpassas ytterligare

Nu kan man hantera flera olika domäner för sina kunskapsdatabaser, vilket gör att man kan skräddasy dem ytterligare. Tex om man har olika produkter eller "brands" inom bolaget kan man nu anpassa sina artiklar så att allt matchar och är relevant.

#4 Analysera kundresan

Hubspot Updates

Nu kan vi äntligen analysera våra kunders resa ytterligare och i mer detalj! Med dessa rapporter kommer vi kunna optimera varje del av våra kunders köpresa. Med denna nya typ av rapport kommer vi kunna mäta resan mellan olika startpunkter vilket i sin tur gör att vi kan identifiera vart i resan vi börjar tappa potentilla kunder. Hur använder vi då denna rapport?

Genom att fokusera på "touchpoints" alltså, landningsidor, formulär, konferanser etc kan man svara på frågor som dessa:

  • Vilken landningsida genererade bäst konvertering på ett särskilt formulär?
  • Om våra potentiella kunder är med på ett webinar, ökar eller minskar chansen att dom bokar ett möte med sälj?
  • Vilka av våra sekvenser prestera bäst när det gäller att konvertera våra kontakter till kunder?

 

#3 Slumpmässigt urval & Splitta listor

Screenshot 2023-04-21 at 10.33.51

Denna funktion är toppen när man vill göra ett opartiskt urval ur sin databas. Detta kommer underlätta när man vill testa olika marknadsförings-email, formulär, landningssidor tex.

En annan rolig idé är om man har en utlottning kan man dra vinnaren genom att använda denna funktion!

 

 

 

 

#2 Tvingande fält i playbooks

Nu äntligen kommer funktionen att vi kan ställa in tvingande fält i playbooks. Tack vare detta kan vi säkerställa datakvalité när vi använder dessa playbooks. Vi kommer kunna blanda tvingande/valfria fält i en playbook vilket gör playbooks till ett väldigt kraftfullt verktyg! 

april 2023 HubSpot uppdateringar

 

#1 Mål för ditt team

Tidigare har vi kunnat ställa in personliga mål på våra säljare på hur försäljning dom ska uppnå under en definierad period. Men nu kommer vi även kunna skapa mål som är baserade på teamet istället där vi mäter teamets prestationer utan att behöva gå ner på varje individ, självklart kan man även inkludera personliga mål som ska räknas mot det totala team-målet.

Mål för ditt team

 

Vill ni ha hjälp?

Som vanligt finns vi här för er, vare sig ni vill prata om HubSpot nya funktioner eller har andra frågor gällande HubSpot. Som HubSpot Platinumpartner kan vi det mesta i HubSpotplattformen inklusive hemsidor, integrationer och master data. Enklast är att boka ett kostnadsfritt möte.

 

Lär er mer i vår HubSpot guide

 

 

 

Läs Mer

Introducerar Service Hub och jämför Starter, Professional & Enterprise

2024-06-28 08:00

Nyfiken på Hubspot Service Hub? I detta blogginlägg avslöjar vi fördelarna med Service Hub. Det är som att låsa upp en skattkista av...

Introduktion till Marketing Hub: En omfattande guide

2024-06-28 07:00

Vill du maximera Hubspot Marketing Hub i din marknadsföring?

Låt oss jämföra Starter, Professional och Enterprise planer baserat på dina mål, budget...

Hur man använder kundrecensioner för att bygga förtroende

2024-06-26 15:35

Kundrecensioner är en kraftfull resurs för att bygga förtroende och trovärdighet för ditt företag. Men många glömmer att posta dem och tror inte att...