Upp

HUBSPOT'S SALES HUB: STARTER VS. PROFESSIONAL VS. ENTERPRISE

Picture of Josefine Mellbrand Josefine Mellbrand |

Minuters läsning

Osäker på Hubspot eller skillnaden mellan Starter, Professional eller Enterprise? Utforska funktionerna och fördelarna med HubSpot's Sales Hub över olika licensmodeller för att hjälpa dig att fatta ett informerat beslut för ditt företag. I detta blogginlägg kommer vi att förklara skillnaderna och du kommer att upptäcka vilken som kan vara rätt för dig.

Innehåll:

 1. Utforska Hubspot sales hub
 2. Skillnaden
 3. Nyckelfunktioner
 4. Fördelar
 5. Välja rätt plan

Utforska HubSpot's Sales Hub

HubSpot's Sales Hub är ett kraftfullt verktyg designat för att effektivisera och förbättra din försäljningsprocess. Med sina omfattande funktioner och intuitiva gränssnitt möjliggör det för ditt försäljningsteam att effektivt hantera leads, följa affärer och avsluta fler försäljningar.

Genom att använda HubSpot's Sales Hub kan företag centralisera sina försäljningsaktiviteter, automatisera repetitiva uppgifter och få värdefulla insikter i sin försäljningspipeline och prestanda.

Oavsett om du är ett litet företag eller en stor organisation erbjuder HubSpot's Sales Hub olika licensmodeller för att tillgodose dina specifika behov och budget.

Skillnader mellan Starter, Professional och Enterprise

HubSpot's Sales Hub erbjuder tre olika licensmodeller: Starter, Professional och Enterprise. Varje modell har sin egen uppsättning funktioner och kapabiliteter.

 1. Starter: Detta är den grundläggande planen som erbjuds av HubSpot's Sales Hub. Den tillhandahåller viktiga verktyg för att hjälpa dig komma igång med att hantera din försäljningsprocess. Med Starter-planen kan du spåra kontakter, företag och affärer, skapa och skicka e-postmallar och se grundläggande analyser.

 2. Professional: Professional-planen är designad för växande företag som behöver mer avancerade funktioner och anpassningsmöjligheter. Den inkluderar allt i Starter-planen, tillsammans med ytterligare funktioner som e-postsekvenser, prediktiv leadscoring, anpassad rapportering och integrationer med andra HubSpot-verktyg.

 3. Enterprise: Enterprise-planen är det mest omfattande alternativet som erbjuds av HubSpot's Sales Hub. Den är designad för stora företag och organisationer som kräver avancerad försäljningsautomatisering, anpassning och support. Förutom alla funktioner som ingår i Professional-planen, erbjuder Enterprise-planen funktioner som avancerad analys, anpassade händelsutlösare, flera rapporteringspaneler och dedikerad support.

De huvudsakliga skillnaderna mellan licensmodellerna ligger i nivån av funktionalitet och anpassningsmöjligheter de tillhandahåller. När du rör dig uppåt från Starter till Professional och Enterprise får du tillgång till mer avancerade funktioner och kapabiliteter.

Nyckelfunktioner i HubSpot's Sales Hub

HubSpot's Sales Hub erbjuder ett brett utbud av funktioner för att hjälpa dig att effektivisera din försäljningsprocess och förbättra effektiviteten. Några av nyckelfunktionerna inkluderar:

 • Kontakt- och affärshantering: Spåra och hantera enkelt dina kontakter, företag och affärer i ett centraliserat system.
 • E-postmallar och spårning: Skapa och skicka personliga e-postmallar och spåra e-postöppningar och klick.
 • Mötesbokning: Förenkla processen att boka möten med prospekt och kunder.
 • Försäljningsautomatisering: Automatisera repetitiva uppgifter, såsom uppföljningar och påminnelser, för att spara tid och öka produktiviteten.
 • Försäljningsanalys: Få värdefulla insikter i din försäljningspipeline, spåra prestandamått och fatta datadrivna beslut.
 • Integration med andra HubSpot-verktyg: Sömlöst integrera med andra HubSpot-verktyg, såsom Marketing Hub och Service Hub, för att skapa ett enhetligt system för hela ditt företag.

Dessa är bara några exempel på de många funktioner som finns tillgängliga i HubSpot's Sales Hub. De specifika funktioner du har tillgång till beror på den licensmodell du väljer.

Fördelar med att uppgradera till Professional eller Enterprise

Att uppgradera till Professional- eller Enterprise-planen av HubSpot's Sales Hub erbjuder flera fördelar för företag:

 • Avancerad anpassning: Med Professional- och Enterprise-planerna har du större flexibilitet att anpassa dina försäljningsprocesser, arbetsflöden och rapportering för att passa dina unika affärsbehov.
 • Förbättrad automatisering: De högre nivåplanerna erbjuder avancerade automatiseringsfunktioner, vilket gör det möjligt för dig att automatisera komplexa försäljningsuppgifter och arbetsflöden, spara tid och förbättra effektiviteten.
 • Dedikerad support: Professional- och Enterprise-planerna erbjuder dedikerad support från HubSpot's team av experter, vilket säkerställer att du får snabb hjälp och vägledning när du behöver det.
 • Djupare insikter: De avancerade analys- och rapporteringsfunktionerna som finns tillgängliga i de högre nivåplanerna ger djupare insikter i din försäljningsprestanda, vilket gör det möjligt för dig att identifiera trender, upptäcka möjligheter och optimera dina försäljningsstrategier.

Dessa fördelar kan ha en betydande inverkan på dina försäljningsoperationer och bidra till tillväxten och framgången för ditt företag.

Att välja rätt plan för ditt företag

När du väljer rätt plan för ditt företag är det viktigt att överväga dina specifika krav, budget och tillväxtmål.

Om du är ett litet företag eller precis har börjat med försäljning kan Starter-planen vara ett lämpligt alternativ eftersom den tillhandahåller grundläggande verktyg för att hantera din försäljningsprocess till ett överkomligt pris.

När ditt företag växer och du behöver mer avancerade funktioner och anpassningsmöjligheter kan en uppgradering till Professional-planen ge de nödvändiga verktygen för att skala dina försäljningsoperationer.

För stora företag och organisationer med komplexa försäljningsprocesser och behov av omfattande anpassning och support, erbjuder Enterprise-planen den högsta nivån av funktionalitet och dedikerad hjälp.

I slutändan beror den rätta planen för ditt företag på dina unika behov och tillväxtkurva. HubSpot's Sales Hub erbjuder en rad alternativ för att tillgodose företag av alla storlekar och stadier, vilket säkerställer att du kan hitta den perfekta passformen för dina försäljningsoperationer.

 

Vill du lära dig mer om Hubspot sales och skillnaderna mellan STARTER VS. PROFESSIONAL VS. ENTERPRISE?

Då ska du:

1. Följa oss på sociala medier. Vi lägger ut på LinkedIn, Instagram och Facebook när vi uppdaterat med ett nytt blogginlägg. Du kan även få bra tips och lära dig något nytt via de andra inläggen vi publicerar på sociala medier, så du förlorar inget på att följa oss!

2. Om du vill ha ytterligare kunskap om HubSpot så ska du inte tveka att kontakta oss! Som HubSpot Platinumpartner kan vi det mesta i HubSpotplattformen inklusive hemsidor, integrationer och master data. Boka ett möte med oss, det är gratis!

3. Vill du connecta på Linkedin? Då hittar du mig här!

/ Josefine Mellbrand - CRM Consultant 🌺

Läs mer

Introducerar Service Hub och jämför Starter, Professional & Enterprise

2024-06-28 08:00

Nyfiken på Hubspot Service Hub? I detta blogginlägg avslöjar vi fördelarna med Service Hub. Det är som att låsa upp en skattkista av...

Introduktion till Marketing Hub: En omfattande guide

2024-06-28 07:00

Vill du maximera Hubspot Marketing Hub i din marknadsföring?

Låt oss jämföra Starter, Professional och Enterprise planer baserat på dina mål, budget...

Hur man använder kundrecensioner för att bygga förtroende

2024-06-26 15:35

Kundrecensioner är en kraftfull resurs för att bygga förtroende och trovärdighet för ditt företag. Men många glömmer att posta dem och tror inte att...