News

In this feed we share the latest news like, new talent joining the team, customers, deals, partnerships and a bunch of other interesting stuff.

Ny medarbetare - Välkommen Johan Enriquez Åhlén!

Det är med glädje vi välkomnar vår senaste medlem i teamet, Johan Enriquez Åhlén! TeQflo har upplevt en stor efterfrågan på våra tjänster och med Johan ombord kan vi nu bemöta denna efterfrågan galant.

Ny medarbetare - Välkommen Martin Carlsson!

TeQflo växer!

TeQflo startar ett nytt samarbete med Arc Aroma Pure

Vi kan glädjande meddela att vi har inlett ett nytt, mycket spännande samarbete. Det Lundabaserade teknikbolaget Arc Aroma Pure har anlitat TeQflo för att stärka den digitala närvaron och digitalisera för tillväxt inom främst oliveCEPT.

TeQflos grundare föreläser om digitalisering i Lund

Den 6 november är TeQflo-grundaren, Henrik Börjesson, inbjuden till EFL i Lund för att prata under temat "Digitalisering för tillväxt". EFL (Executive Foundation Lund) arrangerar en Hot Spot för sina nätverksmedlemmar, är man inte medlem är man ändå varmt välkommen att prova på.

TeQflo & Andpeople Ingår Partnerskap

TeQflo kan idag med glädje berätta att vi ingått ett partnerskap med konsultbolaget Beyond by Andpeople i Jönköping, sedan tidigare har också ett nytt TeQflo-kontor öppnat i staden.

TeQflo Startar Gamification Projekt

Vi är glada att kunna meddela at TeQflo kliver in i den spännande världen som är gamification! Ett väldigt spännande område som kombinera affärsdriv med drivande och roliga utmaningar hämtade ur spelens värld! Det första projektet är igång, följ oss, vi återkommer med uppdateringar längs vägen!

TeQflo expanderar - Öppnar kontor i Jönköping

TeQflo expanderar och öppnar kontor i Jönköping! Idag är vi glada att kunna meddela att vi etablerar oss i Jönköping. Vi ser det som en plats där det bubblar och sker spännande saker hela tiden, ett bra geografiskt läge och en vacker stad!

#TeQfloLife Bloggen Lanserad!

I samband med att TeQflo firade 1 år som bolag passade vi också på att lansera vår "bakom kulisserna" blogg. Vi kallar den #TeQflolife och här kan vi följa oss medansvariga på ett litet mer personligt plan och få insikt i hur vi jobbar på TeQflo, det är inte som på något annat ställe, det kan vi lova=).

TEQFLO PARTNERS WITH TEAMTAILOR

Yes, digitalisation will change recruiting and employer branding. Teamtailor supplies a great tool boosting employer branding and recruitment. Therefore we are thrilled to announce our partnership with Teamtailor!

And of course, we will live as we learn and implement Teamtailor as our own recruiting tool in our growth (https://hubs.ly/H0cQnp20). 

How can Teamtailor help your organisation grow? Contact us and we'll let you know.

ANOTHER PARTNERSHIP - TEQFLO HOOKS UP WITH ZWAPGRID

We love great Friday deals and are happy to announce our partnership with Zwapgrid. Now our customers can enjoy smart, affordable and fast deployed integrations. A key area in digitalization. Contact us for more information.