Upp

En bred CRM-partner nära er.

Skapa tillväxt genom världsledande verktyg och metoder för digital marknadsföring, modern försäljning och kundservice.

Välkommen till din breda CRM-partner.

VARFÖR CRM?

Alla företag har kunder, och därför behöver i princip alla företag ett Customer relationship management system. Det kan vara för att förbättra den digitala marknadsföringen, ge säljstyrkan ett modernt verktyg eller erbjuda modern kundsupport. CRM-systemet är navet som knyter ihop funktionerna. CRM finns i alla storlekar - idag har alla företag råd. 


VARFÖR
 TEQFLO?

Vi har varit HubSpot-partner sen 2018 och är en Platinum-partner. Det innebär att vi har lång erfarenhet av HubSpot inklusive samtliga moduler och arbete med migration, onbording och implementationer. Men alla CRM implementation lyckas inte. Därför har vi utvecklat en implementationsmetodik som ökar chansen för er att lyckas. 


VAD INGÅR I ETT CRM?

I en CRM plattform finns olika moduler, eller hubbar som HubSpot kallar dem. Mindre plattformar erbjuder enbart CRM och försäljningsverktyg. Kraftfullare plattformar inkluderar även digital marknadsföring, kundservice och business intelligence. Vi är en bred CRM-partner och implementerar alla HubSpots moduler. 

 

VÄLKOMMEN TILL TEQFLO - EN BRED CRM-PARTNER

Så låt oss komma igång. Vi börjar med ett hej och hur kan vi hjälpa dig. Därefter följer lösningsförslag och implementation. Enkelt. Så som CRM ska vara. 

 

Kontakta oss

 

Tjänster för HubSpot

HUBSPOT MARKETING

HubSpot är ett världsledande “allt-i-ett” verktyg för effektiv digital marknadsföring. Med HubSpot Marketing kan ni exempelvis öka er synlighet och webbtrafik, konvertera fler och varmare leads samt mätbara kampanjer. 

HUBSPOT SALES

Med HubSpot Sales Hub får ni moderna säljverktyg som är enkelt att använda och anpassa till just er verksamhet. All historik, leads, prospekt och kunddata på ett ställe. Effektivare kommunikation mellan säljteam, leads och kunder. 

HUBSPOT SERVICE

Få moderna kundsupportverktyg för ärende-hantering, kund-feedback, kunskaps-databas och konversationer. Var tillgänglig i flera kanaler, t.ex. via email, live chat, chat bots eller Facebook messenger, allt på ett ställe. 

HUBSPOT OPERATIONS

I HubSpot Operations Hub finns verktyg för att integrera, optimera data samt automatisera rutinmässiga arbetsuppgifter. Med Operations hub kan vi ofta implementera lösningar snabbare. Arbeta smartare helt enkelt!

HUBSPOT
CMS

HubSpot Content Management System (CMS) är en modern hemside-plattform direktkopplad till CRM-systemet. Vi anpassar teman, moduler och skapa en fantastisk hemsida. Hosting och säkerhet ingår i månadspriset.

VARFÖR INTEGRERA ERT CRM?

CRM-systemet är navet i den externa kommunikationen. Men mycket händer också de interna systemen. Därför integreras CRM-system ofta med andra verksamhetssystem, t.ex. med affärssystemet. 

VARFÖR SKRÄDDARSY INTEGRATIONER

Det är en större investering att utveckla och underhålla en skräddarsydd integration. Så varför byggs dem? Oftast beror det på att native och 3:e partsintegrationerna inte stödjer verksamhetsbehovet.  

TYPER AV INTEGRATIONER

Det finns 3 typer av integrationer:

1) Native (standardiserade, ofta gratis)
2) 3:e part (standardiserade, månadsavgift)
3) Skräddarsydda (utvecklingskostnad och månadsavgift)

 

TEQFLOS INTEGRATIONSMOTOR

För att minska tröskeln till en skräddarsydd integration har vi utvecklat en integrationsmotor som integrerar via filimport och filexport till HubSpot. Denna integration är kraftfull och snabb att komma igång med. Den finns att köpa i Starter och Professional. 

Har ni kundrelationer i världsklass?


Ta våra nulägestest och testa ert nuläge. CRM nulägestest avslöjar om ni har moderna verktyg samt verktygens status. Nulägestestet Revenue Operations tar tempen hur moderna era arbetssätt är. 

Tjänster för integrationer

FILES ↔ HUBSPOT

Vill ni snabbt integrera ett system med HubSpot som kan exportera och importera filer? Då är denna integration att rekommendera. Denna lösning kan hämta och lämna data, optimera uppdateringar och stödjer associationer.

VISMA.NET ↔ HUBSPOT

Denna egenutvecklade integration kopplar samman HubSpot med Visma.net. Kontakta oss för mer information. 

API INTEGRATION HUBSPOT

Vi skräddarsyr integrationer efter era behov och specifika system. När native- och 3:e partsintegrationerna inte motsvarar era krav så krävs en skräddarsydda integration. Kontakta oss så ser vi hur vi kan hjälpa er. 

Kontakta oss