Upp

En tech-partner nära er.

Vårt recept är enkelt men kraftfullt - Vi skapar driftsäkra och kostnadseffektiva IT-lösningar.
Välkommen till din proaktiva IT partner.

ANVÄNDARE
SOM TJÄNST

Detta är vår mest heltäckande tjänst som inkluderar enhetshantering, supportavtal och servicedesk. Allt till ett fast månadspris per användare.  Användare som Tjänst förutsätter minimum 50 användare.

IT-DRIFT & HOSTING

Vi gör er IT-drift enklare och bättre. Vi kan hjälpa er med on-prem, COLO, molnet eller i TeQflos datacenter. Den optimala lösningen utgår alltid från era verksamhetsbehov, budget och investeringsmöjligheter. 

Q-HUB - SERVICEDESK SOM TJÄNST

Vår Servicedesk finns för Er. Vi är enkla att komma i kontakt med, duktiga och serviceminded. Om IT strular är det tryggt med ett lokalt, motiverat och hjälpsamt team. 

FRAMTIDENS IT MÖJLIGGÖR VERKSAMHETEN

Den bästa IT-lösningen är den som passar er verksamhet. Därför börjar resan i Era behov. När vi förstår målen, utmaningarna och kraven kan vi anpassa och skapa högkvalitativa lösningar. Vad är då hög kvalitet? Enkelt utryckt enkelt att använda, driftsäkert och kostnadseffektivt. När lösningen är implementerad så finns vi här som support och servicedesk för er organisation. 


VARFÖR
 TEQFLO?

Vi har samlat ihop ett grymt team som älskar i IT och kundservice. Det innebär att vi tar extra steg för att skapa riktigt vassa IT-lösningar för er. Med vår proaktiva support avvärjer vi utmaningar innan de drabbar användaren. Och skulle så ändå ske är både tillgängliga, hjälpsamma och snabba med att åtgärda problem. 

VARFÖR OUTSOURCA IT?

Många företag outsourcar hela eller delar av sin IT. Varför? De vanligaste anledningarna är fokus på kärnverksamheten, kvalitetsförbättring, kostnadskontroll, kompetens- och resursbrist samt förbättrat kassaflöde med lägre investeringar.

VÄLKOMMEN TILL TEQFLO - EN MODERN TECH-PARTNER

Så låt oss komma igång. Vi börjar med ett hej och hur kan vi hjälpa dig. Därefter följer lösningsförslag och implementation. Enkelt. Så som tech ska vara. 

Kontakta oss

Tjänster för arbetsplatsen

ANVÄNDARE
SOM TJÄNST

Detta är vår mest heltäckande tjänst som inkluderar enhetshantering, supportavtal och servicedesk. Allt till ett fast månadspris per användare. Användare som Tjänst förutsätter minimum 50 användare. 

DATOR
SOM TJÄNST

Med Dator som Tjänst kan ni enkelt och kostnadseffektivt hantera datorer för era anställda. Välj mellan bärbara och stationära datorer och addera tillval som exempelvis skärm, tangentbord, mus och headset. 

DIGITAL SIGNAGE

Med Digital signage kan ni snabbt och enkelt sprida viktig information, internt såväl som externt. Vi hjälper er med hårdvara och mjukvara SAMT implementerar en nyckelfärdig lösning.

DIGITALA AVTAL

Vill ni skicka, e-signera och arkivera avtal snabbare? Vi har stor vana av digitala avtal och har jobbat med ledande plattformar. Vidare integrerar vi dessa plattformar med CRM-system för att koppla samman med säljprocessen.

DIGITALA RUMSBOKARE

Boka mötesrum enklare via skärmar, mobilen eller en översiktsbild. Vi hjälper er igång med både hårdvara och mjukvaran! Våra lösningar stödjer även aktivitetsbaserade arbetsplatser. 

GOOGLE WORKSPACE

Som Googlepartner erbjuder vi er smidig migrering till Googles populära och prisvärda tjänster. Google Workspace inkluderar bl.a. email, kalender, videomöten, filhantering, dokument, kalkylblad och mycket mer.

KLIENT-MANAGERING

Vi ger era användare verktygen de behöver för att jobba effektivt och säkert, på kontoret eller på distans. Vi erbjuder klienter, klient-hantering, MDM, patchningar, applikations-hantering och licenser.

LIVSCYKEL-HANTERING AV HÅRDVARA

Hållbarhet inom IT är viktigt. Vi hjälper er återanvända och återvinna er teknik. För digitala medier erbjuder vi certifierad datarensning före återvinning. Tryggt och professionellt.

MICROSOFT 365

Microsoft 365 är den största plattformen för företag med välkända applikationerna Excel, Onedrive Outlook, Powerpoint, Teams och Word. Vi hjälper er bl.a. med behovsanalys, licenshantering, migrering samt optimerad användning. 

Q-HUB - SERVICEDESK

Vår Servicedesk finns för Er. Vi är enkla att komma i kontakt med, duktiga och serviceminded. Om IT strular är det tryggt med ett lokalt, motiverat och hjälpsamt team. 

TEAMWORK PROJEKT

Behöver ni ett modernt projektverktyg för er verksamhet? Teamwork är en ledande plattform för både projekt- och ärendehantering. Ni håller enkelt koll på era projekt och tidsrapportering. 

KONFERENSRUM

Vi hjälper med att skapa moderna mötes- och konferensrum som är enkla att använda, fungerande och har teknik som ligger i framkant. Vi erbjuder helhetslösningar där både hårdvara och mjukvara ingår.

Handla hårdvara - enkelt, prisvärt och lokalt!


Köp våra tjänster, produktpaket och IT-produkter enkelt online. Välj TeQflo’s utvalda paket eller fritt hos våra många distributörers breda utbud, hög produkttillgänglighet och bra priser.

Skapa företagskonto
Gå till Webbshop

IT infrastruktur & Molntjänster

INFRASTRUKTUR SOM TJÄNST

Med infrastruktur som tjänst, eller IaaS (infrastructure as-a-service) slipper ni lägga tid, energi eller pengar på att hantera en egen IT-infrastruktur. Detta med en förutbestämd servicenivå och tydlig prissättning.

IT-DRIFT & HOSTING

Vi gör er IT-drift enklare och bättre. Vi kan hjälpa er med on-prem, COLO, molnet eller i TeQflos datacenter. Den optimala lösningen utgår alltid från era verksamhetsbehov, krav och budget. 

MOLNTJÄNSTER

Vi vägleder er till en optimal molnlösning. Vi erbjuder er privata molnlösningar i svenska datacenter, publika molntjänster (AWS, Azure och Google Cloud) eller en hybridlösning av dem båda. 

NÄTVERK
SOM TJÄNST

Vi bygger nätverk för stark, stabil och säker kommunikation. Vi jobbar exempelvis med fiber, trådlösa nätverk, LAN och VPN i utrymmen av alla storlekar.

SERVER & SERVERDRIFT

Vi erbjuder serverdrift i vårt datacenter eller på plats hos er. Det kan vara servrar för applikationer, databaser, lagring eller virtuella miljöer. Vi ansvarar för löpande drift, underhåll och monitorering.

Q-HUB - SERVICEDESK

Vår Servicedesk finns för Er. Vi är enkla att komma i kontakt med, duktiga och serviceminded. Om IT strular är det tryggt med ett lokalt, kompetent och hjälpsamt team. 

KONSULTER & SPECIALISTER

Kompetens och resurser inom IT och teknik är en trång sektor. Det är utmanande för organisationer att vara rätt bemannade, rekrytera och behålla duktig personal. Därför hyr vi ut våra konsulter till er när ni behöver det. Vi har t.ex. IT konsulter inom flera specialistområden samt projektledare redo att hjälpa er. 

UTVECKLARE

Duktiga utvecklare är eftertraktade och sällsynta. Vi har genomfört flera spännande utvecklingsprojekt, t.ex. skräddarsydda kundportaler och integrationslösningar. Kontakta oss om ni behöver utvecklingshjälp. 

INTERIMSLÖSNINGAR SENIORA ROLLER

Ännu svårare är ofta att knyta till sig seniora medarbetare och täcka upp för dessa roller tillfälligt, t.ex. mellan rekryteringar eller när tillfälliga behov uppstår. Vi erbjuder interimlösningar för roller som exempelvis CIO, IT-chef, CFO och controlling. 

FORMER

Ni kan köpa våra konsulter som tjänst, i projekt eller uppdragsbaserat. Som tjänst innebär att dedikerad resurs och tid per månad. Uppdrags- eller projektbaserat innebär tidsbegränsat arbete. 

Kontakta oss