Resurs 12@4x

 

Hemsida

Moderna köpare och kunder förväntar sig en personlig upplevelse. Gör er hemsida till er bästa marknadsförare och säljare.

 

Fördelar


  • En bättre hemsida som stödjer kundresan från start till slut 
  • Lättare att optimera och anpassa webbplatsupplevelsen för typer av besökare och kopplat till CRM
  • Lättare att göra ändringar på webbplatsen utan teknisk kunskap
  • Snabbare laddningstider, mer säkerhet och mobilresponsiv
Pain1_Hemsida@2x
Gain1_Hemsida@2x
Pain2_Hemsida@2x
Gain2_Hemsida@2x
Pain3_Hemsida@2x
Gain3_Hemsida@2x
Pain4_Hemsida@2x
Gain4_Hemsida@2x

 

Boka ett möte idag 

Från enklare design till fullskaligt bygge från grunden - vi hjäper er skapa en hemsida som vi anser att en bra sida ska fungera 2021, som er marknadsförare och säljare, 24/7/365.

Boka in ett möte idag!

Varför?

En föråldrad hemsida både i design och funktion gör dels ert varumärke en otjänst men bidrar också till missade affärsmöjligheter. Byt ut det digitala skyltfönstret utan strategi, spårning och uppföljning. Uppgradera till en  värdeskapande resurs.

Vår leverans

Skapa en smart webbplats som är optimerad för att locka trafik och konvertera leads. Få insikter kring dina besökare och skapa förutsättningar för en bättre kundupplevelse. En hemsida som helt enkelt reflekterar ert varumärke, verksamhet och stödjer er kundresa. Vi har rutinen och kunnandet inom såväl UX/UI design, grafisk design, copy och det tekniska kunnandet för att ta hand om hela ert webbprojekt.

För vem?

CEO, COO, CMO, CSO.

Resultat

Användarvänlig hemsida med rätt CMS i grunden anpassat för er verksamhet. Modern design i kombination med rätt teknik för smarta funktioner.

StoryT_Case_Hero_Banner (1)
“Vi behövde hitta en kostnadseffektiv och pålitlig partner för att utveckla funktioner och UX-designen på vår hemsida. Vi är oerhört nöjda med arbetet TeQflo gjort och har nu en webbplats som stödjer vår kundresa och bättre reflekterar vårt varumärke”
Maria_ST

Maria Lundin
Marketing Manager, StoryTourist

Redo för en bättre hemsida?

Fyll i formuläret nedan, så hör vi av oss snarast möjligt!