green-leaf-fruit-tree-selective-focal-photo-1047312-1 (1)

Vi skapar medvetenhet och leads för oliveCEPT och ArcAroma

Om ArcAroma

ArcAroma är ett spännande teknikbolag  från Lund som utvecklar PEF (pulsed electric fields) teknologi för industrialisering i olika vertikaler (CEPTer). 

small_arcaroma (1)
Vi är fantastiskt nöjda med inbound marketing och TeQflos arbete. Inbound marketing har skapat nya försäljningsmöjligheter. Vi ser fram emot att testa på flera områden.
johan-CC

Johan Möllerström
VD Arcaroma

Utmaningen

Bolaget behövde stöd med digital marknadsföring för att skapa awareness kring oliveCEPT. Produkten var redo för försäljning men målgruppen var långt borta geografiskt och bara ett fåtal visste att produkten existerade.  

Målen

  • Skapa en marknadsföringsstrategi för oliveCEPT
  • Skapa medvetenhet om oliveCEPT hos målgrupperna
  • Skapa visningar i social media och på hemsidan
  • Konvertera visningar till leads
  • Skapa säljklara leads till försäljningsavdelningen
  • Skapa och marknadsför innehåll (content) 

Lösningen

Baserat på inbound marketing, med systemstöd i HubSpot, tog vi oss an uppgiften att marknadsföra Arcaroma på ett modernt sätt. Vi började med att skapa en marknadsföringsstrategi som bl.a. inkluderade: 

  • Buyer personas
  • Innehåll som skulle attrahera målgruppen
  • Kanaler för att nå målgruppen
  • En plan för genomförande

Med hjälp av inbound marknadsföringsmetoder, videos, riktad annonsering i sociala medier och PR skapade vi värde direkt. Produktblad putsades upp och lades på hemsidan bakom formulär. Besökare attraherades genom sociala medier med innehåll (content) som hjälper dem. Från sociala medier konverteras besökare till hemsidan där de kan läsa vidare. Besökaren kan också enkelt hitta produktbladen och kontakta Arcaroma. 

Resultatet

Inom 3 månader hade vi byggt upp fler säljklara leads i de utvalda marknaderna. Vår träffsäkerhet har sedan dess ökat och varje vecka genereras leads, både för marknadsföring och som är redo för att köpa. Fortsättning följer. 

olive-1

Kundcase & Insikter

CRM_1

AutoConcept förbättrar sin kundupplevelse med  HubSpot CRM

AutoConcept är ett växande försäkringsbolag inom  garantiförsäkringar för nya och begagnade fordon. HubSpot blev ett självklart komplement i deras verksamhet.

Läs mer →small_Bilpartner-1 (1)

Minskade IT-kostnader - ökad affärsfokus för Bilpartner

Med rätt IT och teknik kan  en organisations produktivitet öka. Det är Bilpartner ett lysande exempel på.

Läs mer