it-partner-website-082021

En IT-partner nära er. 

Vårt recept är enkelt men kraftfullt - Vi förenar affärsstrategi med IT och teknik. Välkommen till din proaktiva IT partner. Vi skapar bättre IT-lösningar - driftsäkert och kostnadseffektivt.

Utforska våra tjänster

Vi erbjuder

  • Proaktivitet: Långsiktigt partnerskap på er digitaliseringsresa som bidrar till effektiv verksamhetsutveckling.

  • En heltäckande IT partner: konsultation, IT tjänster, hårdvara och mjukvara.

  • Bredd är vår spets: Med lång erfarenhet från utmanande IT-projekt, stora som små.  Mindre fyrkantigt mer lösningsorienterat, vi är en del av ditt team.

  • Tillgänglighet: Ni är alltid prioriterade och har nära till personlig service.

 

Varför?

IT är inte längre något fristående, det genomsyrar hela er verksamhet. Därför är förståelse för affärsverksamhet så viktigt. I TeQflo hittar ni en partner som har denna förståelse, Er IT ska anpassas efter er verksamhet och inte tvärtom.

Möjligheter

En proaktiv IT partner förenklar och förbättrar IT:n och är ett stöd för verksamhetsutveckling. Med användarvänlig IT och teknik anpassad för er verksamhet har ni rätt förutsättningar att utvecklas och vara effektiva.

För vem?

Idag är IT en ledningsfråga och något som påverkar hela verksamheten, i rollen som CIO, CTO, COO, CEO och CFO bör IT och teknik alltid stå högt på agendan.

 

Effekt

I TeQflo hittar ni en partner på resan för vidareutveckling av digitala förmågor. En mer effektiv organisation med full kostnadskontroll.

 

Kom igång

Nyfiken på hur IT och teknik med verksamheten i fokus skulle påverka er organisation? Testa något av våra beprövade och ögonöppnande erbjudanden. Hur omfattande och djup är er digitala förmåga? Vad skulle effektiva och anpassade verktyg betyda för era medarbetare? Kliv in i framtidens IT-miljö idag!

Asset 23-8
 
Digital Förmågor - Workshop

Få en genomlysning av er digitala mognad.

itifra-8
 
IT infrastruktur Förstudie

Vi gör en effektiv förstudie av er infrastruktur med effektivisering som mål.

modern-8
 
Modern Workspace Förstudie

Har era medarbetare rätt verktyg och utrustning för att arbeta effektivt 2021 och framåt?

Bilpartner-1
“Bilpartner är ett mycket bra exempel på hur IT-lösningar kan ha en positiv effekt för såväl en verksamhet som dess kunder. Vi har gradvis förbättrat Bilpartners IT-miljö och resultaten talar för sig själv.”
johnny_vit

Johnny Josefsson
IT konsult, TeQflo

Läs mer

Kontakta oss

Skicka oss ett meddelande via formuläret nedan så återkommer vi så snart som möjligt!