Upp

Skräddarsydd digitalisering för er.

Digitalisering är sällan standardiserad. Vi skräddarsyr lösningar för er verksamhet.

BUSINESS INTELLIGENCE

Vi bygger beslutsstöd i flera olika verktyg, främst Microsoft Power BI, HubSpot och Google Data Studio. Vidare har vi erfarenhet av Internet of Things och avancerad dataanalys machine learning (AI). 

ERP-system

Affärssystem är navet i många verksamheter. Därför blir de snabbt komplexa och ouppdaterade. Vi har hjälpt flera kunder implementera och förbättra deras affärssystem, exempelvis Microsoft Business Central. Behöver ni hjälp? Kontakta oss idag.  

GAMIFICATION

Gamification är mycket mer än spel. Rätt utfört kan enahanda arbetsuppgifter bli spännande utmaningar kopplade till våra drivkrafter som människa. Vi har gamifierat lagerverksamhet, vad vill ni ha spelifierat? 

HEMSIDOR

Att en hemsida ska vara modern, snygg och enkel att uppdatera är självklarheter. Men ännu viktigare är innehållet samt möjligheten att anpassa innehållet efter besökaren. Vi bygger utvecklar er hemsida i HubSpot CMS, ett verktyg för framtidens hemsidor. 

PORTALER

Behöver ni en skräddarsydd portal till er verksamhet? Det kan exempelvis vara ett intranät,  kund- eller leverantörsportal. Vi har byggt skräddarsydda portaler för kunder där vi exempelvis skräddarsytt inköpsprocessen. Kontakta oss om ni vill veta mer.  

Hur digitaliserade är ni?


Ta våra nulägestest och testa om ni är en digital mästare. I testet mäts era digitala förmågor såväl som ert ledarskap. Hög digital förmåga och högt ledarskap kännetecknar en Digital mästare. Därefter följer kategorierna Fashionistas, Konservativa och Nybörjaren. Var är ni? 

VARFÖR TEQFLO?

Skräddarsydda projekt kräver bred kompetens, verksamhetserfarenhet och förmåga att leverera i komplicerade projekt. Alla dessa delar har vi på TeQflo. 

Flera medarbetare har erfarenhet från ledande positioner i medelstora och stora bolag. Detta kommer väl till pass för att avtolka verksamhetsbehov och sätta riktningen.

Våra experter är just experter. Utvecklare bygger hemsidor, controllers bygger beslutsstöd och systemvetare bygger affärssystem. Underkonsulter kompletterar våra egna anställda. Vi kan ta helhetsansvar för leveransen eller vara en del av ert team. 

 

NÄSTA STEG

Startpunkten är era behov. Så låt oss boka ett behovsmöte så tar vi det därifrån. 

Kontakta oss