pexels-fauxels-3184300

Modern Workspace

Skapa en modernare arbetsmiljö där både arbetsplatsen och distansarbete sker mer produktivt och säkert. För era anställda och kunder.

Utforska våra tjänster

Group 449-2
Group 475
Group 461-1
Group 470
Group 460-1
Group 473
Group 459-1
Group 472
Group 458-1
Group 476
Group 457-1
Group 474

Fördelar

  • Produktivare personal med moderna verktyg för arbetsplatsen och distansarbete 

  • Proaktiva smarta val av mjukvara och hårdvara för drift, säkerhet användning & samverkan

  • Enklare hantering och beställningar av mjukvara och hårdvara

  • Enklare och proaktiv support med IT partner och servicedesk i ett

Våra Lösningar

Klienter

En ny dator som levereras med alla program förinstallerade och uppdaterade för enkelhet och säkerhet? Beställ klienthantering idag! 

Arbetsplatsen

Arbetsplatsen innefattar allt på skrivbordet och på kontoret. Få full kontroll genom att leasa datorer, datortillbehör, telefoner och hårdvara med full livscykelhantering. 

Hemmakontoret

2020 var året när distansarbete verkligen ökade. Men är ditt hemmakontor verkligen en bra arbetsplats? Vi hjälper er optimera hemmakontoret. Från hårdvara, uppkoppling, säkerhet och ergonomi.

Hårdvara

Gör smartare hårdvaruinköp med noga utvalt standardsortiment. Vi sköter inköp, leverans och livscykelhantering. Enkelt, prisvärt och miljövänligt.

Mjukvara

Företag är beroende av rätt mjukvaror och licenser, men det är ofta en djungel. Gör livet enklare - outsourca för rätt licensiering med mindre ansträngning. 

Säkerhet

Visste ni att era användare är ert företags största IT säkerhetsrisk? Vi hjälper er med säkrare IT och genom proaktiv IT säkerhet och rätt verktyg. 

Läs mer →

Varför?

Idag behöver inte arbetsplatsen var en fast plats. Den senaste tidens händelser har också visat oss vikten av att kunna arbeta effektivt på distans. Det ställs högre krav från dina medarbetare på arbetsverktyg än vad de gjort tidigare och de allra flesta vill kunna arbeta var som helst och när som helst.

 

 

Möjligheter

Datorer, skärmar, mötesbokare, informationsskärmar, konferensutrustning och kontinuerliga uppdateringar av era programvaror och säkerhetskrav. Vi erbjuder en effektivare vardag genom produktförsörjning, licenser, livscykelhantering, klientmanagering och administration av enheterna, oavsett vad du har för enhet.

Med vår lösning för modern workspace kan du var trygg med att dina medarbetare har en verktyg som är anpassade för individen och att varje medarbetare kan koppla upp säkert utan att utsätta organisationen för onödiga risker.

För vem?

För alla era anställda som arbetar på kontoret eller hemifrån.

 

Effekt

För att hjälpa er att fokusera på det ni är bäst på, er verksamhet, hjälper vi er med de bästa förutsättningarna för en modern och effektiv arbetsplats. En organisation med rätt verktyg är än mer effektiv organisation.

 

Kom igång

Vi hjälper er skapa en modern arbetsplats. Kom igång snabbt och smidigt med något av våra mest uppskattade projekt och erbjudanden.

modernworkspace-8
 
Förstudie Modern Workspace

Har era medarbetare rätt verktyg och utrustning för att arbeta effektivt 2021 och framåt?

office365-8
 
Office 365 licenser

Som Microsoft partner kan vi leverera licenser och tillhandahålla support. 

hårdvara-8
 
Hårdvaruförsörjning

Gör TeQflo till er leverantör av hårdvara. Vi tillhandahåller rätt utrustning till rätt person.

Bilpartner-1
“Bilpartner är ett mycket bra exempel på hur IT-lösningar kan ha en positiv effekt för såväl en verksamhet som dess kunder. Vi har gradvis förbättrat Bilpartners IT-miljö och resultaten talar för sig själv.”
johnny_vit

Johnny Josefsson
IT konsult, TeQflo

Läs mer

Kontakta oss

Skicka oss ett meddelande via formuläret nedan så återkommer vi så snart som möjligt!