Upp

Google workspace senaste uppdateringar: November 2022

Picture of Johnny Josefsson Johnny Josefsson |

Minuters läsning

Hej alla!

November gick snabbt förbi och jag tvivlar inte på att december kommer att vara likadan. Snart är vi vid den allra sista cykeln på ett nytt år beroende på var i världen vi befinner oss. För tillfället, nere i södra delarna av Sveriges avlånga land, upplever vi äntligen, men förmodligen kortvarigt, den goda typen av kyla och därmed kommer känslan av högtidssäsongen förmodligen mer naturligt för många. Åtminstone hoppas jag det! Och med den här spänningen vad har hänt i november i den fantastiska samarbetande världen av Google Workspace?

 

#1 Sheets
Ändra storleken på sidopanelen i pivottabellredigeraren. Du får all den översikt du behöver när det finns långa kolumnnamn att hantera!

 

#2 Meet

Chatten har utökad funktionalitet för delning och behörigheter för Google-filer för den specifika mötet. Behåll data säker, men tillgänglig för mötesändamålet!

 

#3 Meet

Kör du en virtuell skrivbord för digitala möten? Nu har din möteskvalitet förbättrats!

 

#4 Takeout

Uppdaterad administratörsstyrningssida för att styra organisationens data jämfört med personlig dataexport! Kompatibelt och enkelt!

 

#5 Admin

Viktiga migreringar för klient-sidokryptering. Lägg säkert till, ändra eller rotera nycklarna som säkrar all din data endast för dina ögon och ingen annans!

 

Påminnelser: den nya Gmail-användargränssnittet har blivit den standardiserade upplevelsen. Flytta dina klassiska Google sidor innan slutet av januari (deadline).

Håll dig uppdaterad för nästa månad! Euhm denna månad?

/ Johnny

 

Observera; Detta är bara några av funktionssläppen och vissa beror på den specifika Workspace planen du för närvarande har.

 

Officiell blogg: https://bit.ly/3Y6Sd5J

 

Läs Mer

HubSpot vs. WordPress: Vilket CMS passar ditt företag bäst?

2023-08-14 16:52

I dagens digitala tidsålder är en imponerande online-närvaro en av nycklarna till en framgångsrik marknadsföringsstrategi. När 97% av konsumenterna...

webb-säkerhet, SEO och automatisering: Din guide inför semestern!

2023-06-30 09:00

Nu när semestertider är här vill vi se till att du kan koppla av och njuta av din ledighet utan att behöva oroa dig över jobbet. I denna fullproppade...

HubSpot: Topp 5 Förbättringar Juni 2023

2023-06-26 14:03

HubSpot har gjort det igen! I juni släppte de ännu fler uppdateringar som gör plattformen ännu bättre. För att hjälpa er hålla koll på det senaste...