Upp

HubSpot: Topp 5 Förbättringar Juni 2023

Picture of Viktor Olsson Viktor Olsson |

Minuters läsning

HubSpot har gjort det igen! I juni släppte de ännu fler uppdateringar som gör plattformen ännu bättre. För att hjälpa er hålla koll på det senaste har vi samlat våra Topp 5 förbättringar för juni månad.

I vårt förra inlägg "HubSpot: Topp 5 förbättringar Maj 2023" kan du läsa om dom bästa uppdateringar som släpptes under Q1. I detta inlägg kommer vi istället fokusera på uppdateringar som släpptes under juni månad.

Vill ni hålla er uppdaterade med de senaste förbättringarna i HubSpot? Då har ni kommit rätt! Vi hjälper er gärna och bjuder in er till ett kostnadsfritt introduktionsmöte. Men nu är det dags att ta en titt på våra topp 5 förbättringar för juni månad. 

 

Juni 2023 nya & förbättrade funktioner

 

#5 Egen yta för prospektering

Som många vet är HubSpot en otrolig plattform för prospektering och nu har det blivit ännu enklare att prospektera och "stay on top".

screenshot

Med detta verktyg kommer ni att kunna organisera er dag mer effektivt, fokusera på viktiga och relevanta uppgifter samt fånga upp återkommande eller nya viktiga aktiviteter utan att vara oroliga att ni missar något!

Ni hittar detta verktyg under "Sälj" -> "Prospektering"

 

 

 

 

#4 Godkänn content innan publicering

För att underlätta publicering av content så har HubSpot introducerat en funktion för detta.

Nu kan man be en kollega att godkänna materialet innan det publiceras, där man då har valen att godkänna eller be om förändringar. Det öppnar upp för att jobba mer sömlöst i HubSpot.

screenshot

 

#3 Bättre rapporter

Nu blir custom-rapporterna ännu bättre! Nu kan man äntligen lägga upp till tio olika värden på samma rapport, vilket sparar massvis med tid och skapar mer effektiva rapporter och dashboards. Detta betyder att man nu kan jämföra olika siffror från samma utgångspunkt, vilket ger en mer komplett bild av verksamheten. Tidigare var detta en process som krävde många olika rapporter, men nu är allt samlat på ett ställe. Detta är en av många spännande uppdateringar som HubSpot har levererat i juni, och vi ser fram emot nästa som kommer i punkten under.

Rapport screenshot

#2 Email-Hälsa

En viktig uppdatering som nyligen lanserats av HubSpot är Email-Hälsa. Det är av yttersta vikt att ha koll på email-hälsan för att ha kontroll och en förståelse för vad som händer med era email ni skickar, med hjälp av denna funktion kommer ni ha stenkoll på bland annat:

  • Open-rate
  • Click-throughs
  • Hard bounces
  • Unsubscribes

Ännu en riktigt bra feature som finns här är att ni kommer kunna jämföra er mot andra HubSpot användare samt er industri-standard för se hur ni ligger till inom er bransch.

Email marketing screenshot

 

#1 Kategorisera workflows

Som nummer 1 har jag valt ut den senaste uppdateringen till (Workflows). Ni önskar säkert att man kunde ha undermappar i dom olika huvudmapparna vilket man nu ÄNTLIGEN kan!

Detta gör det så mycket enklare att organisera sina workflows och ha en tydlig struktur.

Som ett exempel kan man nu enkelt organisera sina marknadsflöden och särskilja på inbound / outbound

  • Marketing
    • Inbound
    • Outbound

 

Så, nu har HubSpot släppt en hel hög med nya uppdateringar som kommer göra livet enklare för alla användare! Vi pratar om bättre rapportfunktion, email-hälsa och möjlighet att kategorisera workflows. Med dessa förbättringar kommer ni kunna organisera er arbetsdag, publicera content, skapa effektivare rapporter och hålla koll på email-hälsan!

Vill ni ha hjälp?

Som vanligt finns vi här för er, vare sig ni vill prata om HubSpot nya funktioner eller har andra frågor gällande HubSpot. Som HubSpot Platinumpartner kan vi det mesta i HubSpotplattformen inklusive hemsidor, integrationer och master data. Enklast är att boka ett kostnadsfritt möte.

 

Lär er mer i vår HubSpot guide

 

 

 

Läs Mer

Digital Acceleration: Vår största möjlighet inom tech 2024!

2024-04-11 12:03

Den digitala revolutionen kräver snabbhet! Det handlar inte bara om transformation, det handlar om digital acceleration. Optimera processer och få en...

Utnyttja fördelarna med dynamiska HubSpot Dashboards

2024-04-03 16:04

Redo att boosta din produktivitet och effektivitet?

Låt oss prata om en game changer: att anpassa dina HubSpot-dashboards för att visualisera...

Släpp loss riktad annonsering med HubSpot Ads: En guide för nybörjare

2024-03-27 10:33

Har du någonsin känt att betald annonsering existerar i en silo från dina content marketing-insatser? HubSpot Ads erbjuder en mer integrerad...